a fost adaugat in cosul de cumparaturi

Cum mi se livreaza marfa?

    Livrarile se fac prin Fan Courier Express , termenul de livrare a produselor fiind de 24 - 48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Comenzile online sau telefonice facute pana in ora 14 se proceseaza in acceasi zi, cand urmeaza a fi si expediate. Comenzile nu vor fi procesate decat dupa confirmarea comenzii. In acest scop veti fi contactat telefonic de catre un operator in intervalul orar 09-14.

   Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica vor fi procesate in prima zi lucratoare din saptamana urmatoare.


     Pentru localitatile aflate in afara resedintei de judet se percepe o taxa suplimentara de transport, ce variaza in functie de numarul de kilometri exteriori. Mai multe detalii privind tarifele praticate de firma de curierat pentru kilometrii suplimentari le gasiti pe http://www.fancourier.ro/ , cheltuieli care vor fi suportate de catre CUMPARATOR.

    Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

    Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
 
    Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta ambalajul original desigilat, modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 
    Rambursarea sumei achitate:
 
    Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii SC OVIDIUS SRL prin formularul de contact de pe site, de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

    SC OVIDIUS SRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

INFORMATII UTILE

SC OVIDIUS SRL

Bld. Decebal nr.24 Piatra Neamt

RO2043261 / J27/1088/1991

          Catre site ANPC            Catre SOL  

CATRE SITE ANPC      CATRE SITE SOL   

Ovidius pe Facebook

Ovidius partener Lyoness

Date contact

Telefon:

0333-401055 - Raionul Foto

0333-401054 - Raionul Audio-Video

E-mail:

ovidiusfoto@yahoo.com - Raionul Foto

ovidiusaudio@gmail.com - Raionul Audio-Video